Liquid facelift

De laatste jaren is de vraag naar "rimpelvullers" sterk toegenomen. Dit zijn producten die m.b.v. een injectienaald in een bepaalde huidlaag worden gespoten om zodoende de rimpel te doen verminderen dan wel te laten verdwijnen. Wij werken uitsluitend met tijdelijke rimpelvullers.
Bij het gebruik van tijdelijke producten is vaak na enige tijd (1-1,5 jaar) een herhalingsbehandeling met slechts de helft van het middel nodig.

Hieronder kun je zien welke gebieden voor rimpelvulling in aanmerking komen.
Tijdelijk of permanent
Permanente rimpelvullers verdwijnen niet meer uit de huid en zorgen dus voor een blijvend resultaat totdat door verdere huidveroudering weer nieuwe rimpels ontstaan.
Een nadeel is echter dat het product altijd in de huid blijft zitten en er zelfs na vele jaren nog complicaties kunnen optreden.
Een ander nadeel is dat op de plek waar een permanente rimpelvuller is gebruikt nooit meer een ander product gespoten kan worden. Omdat de markt van rimpelvullers nog erg in ontwikkeling is, kunnen er over 10 jaar met andere producten mogelijk betere resultaten behaald worden.
Dit zijn de redenen waarom wij bij voorkeur tijdelijke vullers gebruiken.


Vrijblijvend intake gesprek
Het gezicht kent meer dan 10 gebieden waar rimpelvullers kunnen worden gebruikt. Ook verschillen de rimpels in diepte en oorsprong. In een vrijblijvend, gratis intake- gesprek met de arts worden de mogelijkheden voor een optimaal resultaat besproken.
Alle behandelingen vinden in onze salon plaats en worden uitgevoerd door gecertificeerde artsen van "Wrinkless". Zie ook www.wrinkless.nl

Inner Beauty
Hoflaan 2
2691AT 's-Gravenzande
mob.: 06-12534336
e-mail   :  innerbeauty@zonnet.nl
BTW nr. :  352.24.384.B01
K.v.K.    :  27229947